Het bestuur der V.S.V. Sipke Wynia is een part-time bestuur welke dienst doet voor één jaar.

Het dagelijks bestuur bestaat uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Internal Affairs, Algemeen Bestuurslid en International Affairs. De exacte structuur van het bestuur en haar vereniging staat beschreven in de statuten van de vereniging.

De vereniging V.S.V. Sipke Wynia heeft een eigen bestuurskamer in Delft. Deze kamer, ook wel bekend als het ‘Sipke hok’, is te vinden op de begane grond van Hogeschool Inholland Delft. De locatie van het gebouw staat hier beschreven.

Het 50ste bestuur der V.S.V. Sipke Wynia (2016-2017):

 Bram Arts  Voorzitter    voorzitter@sipkewynia.nl  
 Sebastiaan Hinfelaar  Secretaris   secretaris@sipkewynia.nl  
 Bernard Snaauw  Penningmeester   penningmeester@sipkewynia.nl
 Rik Lambrichs  Internal Affairs   internal-affairs@sipkewynia.nl 
 Lars Miguel Tigelaar  Algemeen Bestuurslid   excursies@sipkewynia.nl
 Jonas Rieder  International Affairs   international-affairs@sipkewynia.nl

 

V.L.N.R: Rik Lambrichs, Lars Miguel Tigelaar, Bernard Snaauw, Bram Arts, Sebastiaan Hinfelaar, Jonas Rieder

 

Indien je het volledige bestuur wil contacteren dien je een e-mail naar bestuur@sipkewynia.nl te sturen.

Bekijk wie er in het verleden in het bestuur der V.S.V. Sipke Wynia zaten


 

Voorzitter
De voorzitter is het gezicht van de vereniging en het aanspreekpunt voor vele. De voornaamste taak is het opstellen van de vergader agenda’s en het inplannen hiervan.

Secretaris
De secretaris ondersteund de voorzitter in de vergadering. Hij/Zij is verantwoordelijk voor de notulen en verstuurt alle mailtjes naar de leden met informatie over excursies, reizen en meer.

Penningmeester
De penningmeester houdt zich bezig met de financiële kant van de vereniging. Hij/Zij zorgt onder andere voor de begroting en het vinden van sponsoren voor de vereniging.

Internal Affairs
Internal Affairs is hoofdzakelijk bezig met het organiseren van borrels en feesten. Hij/zij zorgt voor de boekenverkoop en verzorgt het promotiemateriaal.

Algemeen Bestuurslid
Het Algemeen Bestuurslid is verantwoordelijk voor de excursies gedurende het jaar. Hij/Zij zoekt contact met de bedrijven en regelt de promotie en inschrijvingen.

International Affairs
International Affairs verbeterd de integratie van internationale studenten binnen V.S.V. Sipke Wynia, het studentenleven en de interactie van de Nederlandse stroming met de Engelse stroming studenten.

Naast de hierboven beschreven functies is een bestuurslid ook commissaris van één van de commissies van V.S.V. Sipke Wynia. Deze zijn te vinden onder de volgende link: http://sipkewynia.nl/nl/vereniging/commissies