Eerstejaars weekend

Het eerste jaar van jouw grote educatieve avontuur komt eraan en jij wilt een vliegende start maken, niet waar? DIT KAN! Het EersteJaarsWeekend (EJW) is er speciaal voor jou en je nieuwe vliegtuig studiemaatjes. Het EJW is voor alle aankomende Nederlands sprekende luchtvaarttechnologie studenten. Het wordt een tijd van kennismaking met de studie en je mede studiegenootjes, maar ook vooral heel veel plezier. Je zal klaargestoomd worden voor het studentenleven en je nieuwe studie. Tevens zal je kennis maken met je nieuwe studentenstad Delft! Het EJW wordt een geweldige tijd die je niet zal vergeten. Dit zal gebeuren doordat jij samen met je nieuwe studiegenootjes een 4 daags weekend zal beleven op een locatie in Delft. Hier zullen we slapen en vele activiteiten doen. Op het EJW zal je met je nieuwe studievrienden een eeuwige herinneringen maken. Voor alles wordt gezorgd dit weekend zoals eten, drinken en vooral niet te vergeten gezelligheid. Oftewel, wees erbij!

 

EersteJaarsWeekend 2019

Het EJW van 2019 zal van 15 t/m 18 augustus plaatsvinden. Gelijk hierop volgt de OWee, dit is de ontvangstweek van de studentenstad Delft. De OWee sluit perfect aan op het EJW. Dit is een halve week waar je kennis maakt met de vele studentenverenigingen die de stad Delft kent, mogelijk met groepen van het EJW. Het EJW is dus een perfecte voorbereiding voor de OWee!

Voor meer informatie over de OWee, ga dan naar www.owee.nl.

De kosten voor deze geweldige EJW belevenis zijn €65,-. Maar hier krijg je veel voor terug, namelijk 3 nachten een dak boven je hoofd, iedere dag een meer dan uitgebreid ontbijt, lunch en warm avondmaal, meerdere drankjes en natuurlijk velen activiteiten.

Mocht je door een bepaalde beperking, een allergie of iets anders, nog twijfelen of je nog mee wilt doen? Twijfel dan niet langer, want wij houden daar rekening mee! Wij hebben een groep van medewerkers die 24 uur klaar staan om jou te assisteren en tevens zijn alle begeleiders ingelicht om jou te kunnen helpen.

De inschrijvingen voor dit nu al legendarische weekend zijn open! Je kan je inschrijven op website van de OWee: https://www.aanmelder.nl/owee_2019/subscribe


De mentoren kunnen zich aanmelden door hier te klikken!
 (Let op: je moet ingelogd zijn om je aan te melden als mentor koppel)

 

Om alles nog even samen te vatten:

EersteJaarsWeekend 2019:

·                    Een vliegende start van je studie

·                    Leer je medestudenten kennen

·                    Een super gaaf weekend!

·                    Van donderdag ochtend 15 augustus t/m zondag middag/avond 18 augustus (4 dagen)

·                    €65,- voor het volledige EJW

·                    Slaapplaats, ontbijt/lunch/avondeten/drankjes op locatie zijn inbegrepen

·                    De inschrijvingen zijn nog niet geopend, deze zullen waarschijnlijk mei open gaan.

·                    Een geweldige herinnering die je altijd bij zal blijven.

 

Wil je meer informatie of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar ejw@sipkewynia.nl, of bel naar 015-2519238.