U bent hier:

Een gloednieuwe website!

27/03/2021

Beste leden,

 

Met gepaste trots presenteren wij aan jullie onze nieuwe website! Deze website zou makkelijker te navigeren moeten zijn en beter moeten werken. Daarnaast vinden we de nieuwe look ook een stuk beter! Aangezien de website net nieuw is en wij ook nog even moeten wennen, zou het kunnen zijn dat nog niet alles perfect is. Kom je nou iets tegen waarvan je denkt dat het niet klopt? Of loop je tegen een rare error aan? Laat het ons graag weten door contact met ons op te nemen! Hetzelfde geldt voor als je nog dingen mist van de website, of gewoon een goed idee hebt.

Veel plezier met het ontdekken van de nieuwe website, en we zien jullie graag allemaal snel weer op de faculteit!

 

Met gevleugelde groet,

Het 54ste bestuur der V.S.V. Sipke Wynia