Informatie
De Netherlands Air Cadets (NLAC) is een initiatief van de KNVOL en de Koninklijke Luchtmacht. Het doel van de NLAC is om jongeren vanaf 14 jaar kennis te laten maken met de (militaire) lucht- en ruimtevaart. De NLAC is een startpunt voor jongeren die denken aan een baan en/of opleiding in de (militaire) lucht- en ruimtevaart. In samenwerking met het Diensten Centrum Personeel Logistiek (DCPL) van het Ministerie van Defensie kan de NLAC ondersteunen bij een beroepsoriëntatie voor de Koninklijke Luchtmacht. Ook ondersteunt de NLAC bij het vinden van stageplekken bij de bedrijven en organisaties van de Business Club Onze Luchtmacht.

 

Wat biedt de NLAC?
·         Leuke en unieke activiteiten. Survival weekenden; excursies naar vliegbases van de Koninklijke Luchtmacht; meevliegen met een operationele missie van een tankvliegtuig (KDC-10) van de Koninklijk Luchtmacht; excursies naar (militaire) luchtvaartbedrijven en civiele lucht - en ruimtevaartorganisaties en instellingen.
·         Informatiebron door kennismaking met het werkterrein. Er worden plekken bezocht waar anderen niet komen en je bent altijd in de gelegenheid om vragen te stellen aan mensen uit de praktijk. Meer informatie vind je op www.onzeluchtmacht.nl, www.nlac.nl, www.facebook.com/onzeluchtmacht en www.facebook.com/aircadetsnetherlands/
·         Het verenigingsblad Onze Luchtmacht zowel gedrukt als digitaal.
·         Korting bij diverse musea zoals het Aviodrome in Lelystad, Bevrijdende Vleugels in Best en het Oorlogsmuseum in Overloon.
·         Korting bij vliegervaringen bij Air Combat Europe (ACE) en de Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht.
·         Interessante vliegervaringen: sinds 2017 organiseert de KNVOL/NLAC vliegdagen met de unieke mogelijkheid mee te vliegen met diverse (zweef)vliegtuigen zoals de Blackshape en de collectie van de Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht.
·         Contact met andere Air Cadets via WhatsApp
·         Deelname aan internationaal uitwisselingsprogramma Air Cadets.

Iedereen kan lid worden die belangstelling heeft voor de luchtvaart in het algemeen en de Koninklijke Luchtmacht in het bijzonder en die ten minste 14 jaar oud is.

Wat kost het? 
·         Je wordt Air Cadet door je aan te melden als lid van de KNVOL voor € 29,00 per jaar. Heb je al een familielid op hetzelfde huisadres die lid is van de KNVOL kost het
€ 9,00 per jaar

 Aanmelden als lid:
·         via de website                      : www.onzeluchtmacht.nl    

Het contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

 Nieuwe leden worden het hele jaar ingeschreven met als ingangsdatum 1 januari of 1 juli.

Jaarcontributie 2018 – 2019 :   

Algemeen lid                          € 29,00                                  

Digitaal lid                              € 29,00                                  

Jeugdlid KNVOL / NLAC       € 29,00                                  

Gezinslid                                   9,00                                  

Buitenland met tijdschrift       € 40,50                                  

Gezinsleden ontvangen geen eigen tijdschrift.

 

Zijn er nog vragen? Schroom dan niet om te bellen of een e-mail te sturen.

 

Informatie:
Voor nadere informatie gelieve contact op te nemen met:

 

KNVOL NLAC – Ledenservice / Ledenwerving

 

G.Th. Blokhuis, Rijzendeweg 38, 4634 TZ  Woensdrecht.

E-mail             : ledenservice@onzeluchtmacht.nl

Telefoon         : 0164 – 750 258 

Mobiel             : 06 – 29 581 972

 

 

 

12-03-2019