Het bestuur der V.S.V. Sipke Wynia is een bestuur welke dienst doet voor één jaar.

Het dagelijks bestuur bestaat uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Bestuurslid evenementen & promotie en Commissioner International. De exacte structuur van het bestuur en haar vereniging staat beschreven in de statuten van de vereniging.

De vereniging V.S.V. Sipke Wynia heeft een eigen bestuurskamer in Delft. Deze kamer, ook wel bekend als het ‘Sipke hok’, is te vinden op de begane grond van Hogeschool Inholland Delft. De locatie van het gebouw staat hier beschreven.

Het 51ste bestuur der V.S.V. Sipke Wynia (2017-2018):

 Twan Jonkman  Voorzitter    voorzitter@sipkewynia.nl  
 Maarten Hermans  Secretaris   secretaris@sipkewynia.nl  
 Bas van de Kolk  Penningmeester   penningmeester@sipkewynia.nl

 

 

V.L.N.R: Maarten Hermans, Twan Jonkman, Bas van de Kolk

 

Indien je het volledige bestuur wil contacteren dien je een e-mail naar info@sipkewynia.nl te sturen.

Bekijk wie er in het verleden in het bestuur der V.S.V. Sipke Wynia zaten


 

Voorzitter
De voorzitter is het gezicht van de vereniging en het aanspreekpunt voor vele. De voornaamste taak is het opstellen van de vergader agenda’s en het inplannen hiervan.

Secretaris
De secretaris ondersteund de voorzitter in de vergadering. Hij is verantwoordelijk voor de notulen en verstuurt alle mailtjes naar de leden met informatie over excursies, reizen en meer.

Penningmeester
De penningmeester houdt zich bezig met de financiële kant van de vereniging. Hij zorgt onder andere voor de begroting en is verantwoordelijk voor de uitgaven en inkomsten van de vereniging.

Naast de hierboven beschreven functies is een bestuurslid ook commissaris van één van de commissies van V.S.V. Sipke Wynia. Deze zijn te vinden onder de volgende link: http://sipkewynia.nl/nl/vereniging/commissies