Geacht Lid,

Op 9 november 2018 zal het SRC plaatsvinden, je kan deelnemen aan dit evenement. Meer informatie staat hieronder en kun je terug vinden op hun website.

Leiden University College The Hague (LUC) is het internationale honours college van de Universiteit Leiden, gevestigd in Den Haag. LUC The Hague biedt gemotiveerde en getalenteerde studenten - afkomstig uit de hele wereld - een innovatieve Liberal Arts & Sciences bacheloropleiding. De focus van het programma ligt vooral op de zogenaamde “global challenges”: vrede & gerechtigheid, duurzaamheid, welvaart & ongelijkheid. Het motto van het programma is , ‘kennis opbouwen voor een betere wereld’. Dit is dan ook het doel wat het programma voor ogen heeft om de studenten te laten bereiken. Gedurende het programma wil het LUC de studenten de gelegenheid geven om kritisch en creatief om te gaan met de snelle veranderingen in de wereld. Daarnaast stimuleren ze de studenten om problemen met een creatieve en nieuwe invalshoeken aan te pakken. De campus van de LUC ligt in het hart van Den Haag. In Den Haag zitten meer dan 150 verschillende internationale organisaties en multinationale bedrijven waar het LUC ook profijt van heeft.

Voor meer informatie bezoek hun website: https://www.universiteitleiden.nl/en/governance-and-global-affairs/leiden-university-college-the-hague

Met een gevleugelde groet,

52ste bestuur van V.S.V. Sipke Wynia